Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com (Dawn Star)

Kép: alphacoders.com (Dawn Star)

A Kos jelében járó Hold okolható azért, ha érzelmi-lelki kérdésekben kezdeményezően lépünk fel. Akinek nincs ilyen állása beépítve, most (ahogy minden huszonnyolc napban két napig) ízelítőt kaphat lobbanékony lelkiségből, intenzív lelki működésből, türelmetlenségből és égő szenvedélyből. A lángoló indulatok nem mindig szolgálnak előnyünkre. Érdekes gyakorlat, ha tüzüket átvezetjük céljaink, kedves álmaink megvalósulásába.

A Vénusz javában a Tejúton vándorol, a Kígyótartó és a Skorpió csillagképek között. Mostanában tud gyógyulni és gyógyítani a női energia. A női létezést esélyünk van magasabb szinten megélni, és ezzel párhuzamosan továbbra is élő tapasztalássá válhat, hogy a szexualitásnak vannak gyógyító aspektusai. Fizikai, lelki és szellemi értelemben egyaránt.

A Mars a Sas, a magyar hagyomány Turul madara alatt lépeget. A Sas a szárnyalás, felemelkedés, égberagadás. A lélek itt tiszta Fényminőséggel töltekezik, az emelkedés inspirációjából kapja erejét. A Bak Zodiákus okán képes fejlődni, előre haladni, utat mutatni.

A Kozmoszban semmi nem statikus. Mindenképpen fejlődés zajlik, és a Mindenségnek megint csak mindegy, hogy menetirányban fejlődünk, vagy visszafelé.

Pálcák a kézben, áldás az úton.