Oldal kiválasztása
Kép: astrophilosophy.tumblr.com (We Are Stardust)

Kép: astrophilosophy.tumblr.com (We Are Stardust)

Hétfőn négy bolygó halad az Oroszlán jelében. A vonatkozó kulcsszavak: uralkodás, bátorság, hatalom, király(ság). De a kulcsszavaknál fontosabbak az érzelmek. Itt most minden a tűzről szól. A lendületről, szenvedélyről, és nem, most nem érünk rá megvárni és halogatni.

A hajnalban Tejútra lépő Hold is csak fokozza érzékenységünket a magasrendűre, a fenségesre.

A Nap lassan eléri az Oroszlán csillagkép múltba tekintő fejét. Az évkörön most értünk el oda, hogy rálássunk múltunk üzeneteire, és megértsük a tanulságokat. Mivel azonban a hátráló mozgást végző Vénusz is errefelé tart, hangsúlyosan megjelenhetnek (és Mr. Murphy óta tudjuk, hogy túlnyomórészt meg is jelennek) alakjaink a múltból, akikkel nem rendeztük a cechet.

A Vénuszról lévén szó, nem hallgathatjuk el, hogy ezek az évődő alakok mostan a szerelmi, párkapcsolati kapcsolóinkat billegtetik. Érdemes tehát felkészülni, hogy a múlt árnyai bekopognak – akár álmunkban, akár ébren, akár (c): mindkettő. És eme kopogtatást, folytatólagos megjelenést és kísértési tevékenységüket egészen addig fenntartják, amíg meg nem hallgatjuk, meg nem értjük üzenetüket, és meg nem adjuk az elmúlt dolgainknak, ami őket illeti.

A bátrak idejében felgyorsulnak az események. Lehetőségeket kapunk a Sorstól: újra. Mert csak így léphetünk tovább tisztán. Tovább: a jövő felé.

Pálcák a kézben, áldás az úton.