Oldal kiválasztása

Kedden a tapasztalatok megértésének ideje érkezik el. A múlt tanításait, üzeneteit átlátva magasabb szintre léphetünk. Felismerhetjük, hogy minden tapasztalás beavatás. A mai kor emberének feladatai a kapcsolatokban jelennek meg főként. Törekszik az egyensúly megteremtésére, a harmónia megélésére. Ezen a napon ehhez is segítséget kapunk az égiektől.

131029

A mostani időszak alapvetően a belső munkáról szól. Ahogy egyre mélyebbre hatolunk önnön lelkünkbe, ahogy egyre tisztábban látjuk önmagunkat, úgy ismerjük fel, minek érkezik ideje, melyek azok a lépések, amiket nem halogathatunk tovább, ha fejlődni akarunk. Most a megértések, a szellemi tevékenység segítenek minket korlátaink meghaladásában. Gyermekeinket (teremtményeinket, alkotásainkat) helyezve gondolataink fókuszába sokat tanulhatunk belső világunkról.

Akit inspirál a mágikus világ és a misztikus tapasztalatszerzés, most legyen a szokásosnál tudatosabb, az égi helyzet ugyanis futószalagon szállítja a beavatásokat. Persze tudnunk kell, hogy a mágikus beavatás sokszor öltözik hétköznapi konfliktusnak, életünk legnagyobb tanítója pedig hűtlen szeretőnek, ártékony rokonnak. Mert a Létezés is játékos.

Ha fejlődni akarunk, ha önismereti úton szeretnénk elindulni, az első lépés, hogy világosan lássuk, mi van most; érzékeljük a minket körülvevő világot, és tudatosítsuk készség-szintre magunkban, hogy ami világunkban jelen VAN, azt mi teremtettük oda, azért mi vagyunk felelősek. Ez azt is jelenti, hogy hatalmunkban áll átformálni, újrarendezni, új castingot tartani.

A mágikus gyakorlatok közül ebben a néhány napban érdemes az angyalmeditációt és a gondolatkoncentrációt működtetni, természetesen akár céljaink elérése érdekében is. Ha egy ötlet, sugallat vagy szellemi inspiráció újra és újra felbukkan elménkben, szenteljünk időt, hogy újragondoljuk, újravizsgáljuk, akár más nézőpontból is. A visszatérő gondolati szikrák nem véletlenül pattognak. Fordítsuk el a figyelmünket az esetlegesen felmerülő kommunikációs nehézségekről, falnakbeszélek-érzésről és félreértésekről, helyettük koncentráljunk a jelenlegi szintünk meghaladását segítő szellemi inspirációkra.

Pálcák a kézben, áldás az úton.