Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com (Tarot - Two of Wands)

Kép: alphacoders.com (Tarot – Two of Wands)

Kedden a Tejúton járó Merkúr elhozza az isteni minőségekkel való operáció lehetőségét. Megint bekapcsol a „felvállalni” kérdésköre, ezúttal gondolati és kommunikációs értelemben. Gyakorlatban: ideje, hogy vállaljuk és őszintén kimondjuk gondolatainkat, érzéseinket. Az élet egyik fontos beavatási ösvénye, amikor felvállaljuk önmagunkat, és kimondjuk a kimondandókat ahelyett, hogy visszanyelnénk őket.

Tekintve, hogy a szómágia (a gravitációhoz hasonlóan) akkor is megbízhatóan működik, ha nem veszünk róla tudomást, előfordulhat, hogy a felvállalt (és kimondott) gondolatok gyökeresen átalakítják sorsunkat.

Megtörténhet, hogy ha legyőzzük önmagunkat (általában ez úgy valósul meg, hogy félelmeink ellenére cselekvéshez látunk), ettől életünk egy (vagy több) fontos területe szinte önmagától, varázsütésre átalakul.

A Hold hatása miatt késő délutánig könnyebben figyelünk befelé, könnyebben megy az összegzés, aztán a koraeste már hozza a lelkesedést, a tüzet: új dolgokat indítani, kezdeményezően fellépni bizonyos dolgokban.

Pálcák a kézben, áldás az úton.