Oldal kiválasztása

Ha írunk, szép legyen és igaz! Művészetünk tükrözze a kozmikus igazságokat, örök törvényeket. Egyébként sincs máshogy értelme, most azonban ennek konkrét haszna mutatkozik,  és egyébként is könnyebben ugrik tollunkra az igazmondás. Itt jegyzem meg: nem baj, ha a mi igazságunk nem egyezik a máséval. De azért az nem árt, ha magunkon belül nagyjából egyetértés van.

A női erők dominanciáját és a lélektől csöpögő bolygóállásokat némileg egyensúlyba hozza a nemrég kezdődött, nagyjából október közepéig tartó időszak. Ezalatt több erőt érezhetünk magunkban céljaink megvalósításához. Előtérbe kerül személyiségünk férfias oldala. Könnyebben gondolkodunk problémamegoldó módon, felfogásunk is gyorsabbá válhat, ami – lássuk be – számos esetben áldás.

Játszik még a bátorság, határozottság, jobb rálátás az élet dolgaira és a merészség is. Mondhatnám esetleg a (verbális) agressziót is, de nyilván aki Csillagrejtvényt olvas, már túl van ezen a szinten, ám azért nem árt erről tudni. Könnyebb kivédeni saját indulataink romboló hatását, könnyebb kezelni társaink kitöréseit.

Minden szempontból izgalmas lehetőségekben bővelkedő időszak kezdődött. És különben is: minden mindig sikerül. Pálcák a kézben, áldás az úton.