Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Csütörtökön a Vénusz és a Jupiter alkot emelő kapcsolatot a csillagos égen. A Szeretet Bölcsességéhez társul az intuitív finomság, a tapintat bája és varázsa.

Szükségképpen előkerülnek a kapcsolatokban az igazság és az őszinteség kérdései, de nem azért, hogy pusztítsanak, hanem hogy új, magasabb szintre emeljék kapcsolatainkat.

Érdemes kívülről megnézni életünket abból a szempontból, mennyire uraljuk gondolatainkat. Mennyire vagyunk elfoglalva az úgynevezett „külvilággal”, és mennyit figyelünk befelé. Gondolati téren most könnyebben érhető el harmónia. A megértés pedig már fél gyógyulás. Nagyon-nagyon jól lehet most a nőiségről, a női minőségekről tanulni. Ez urak számára is hasznos, mert Nekik is van ám lelkük. Bizony. És női típusú működéseik, ami nem baj, hanem ellenkezőleg.

Ezekben a napokban megint hangsúlyossá válik az energetikák imája. A Nyilas jele és a Jupiter is az imával analóg, ezért most felerősítve érzékeljük ezeket a hatásokat. Elsőként mindig a szexualitást említem, de imának számíthat egy klasszikus formagyakorlata valamely ősi küzdősportnak, egy egész lényünket átjáró légzőgyakorlat, illetve bármi, ami által arról szerzünk tapasztalást, hogy több vagyunk, mint a fizikai test. Meditációba is elvihetjük ezt a gondolatot. Szépen, lágyan, semmi teljesítmény-kényszer, semmi feszülés. A jelmondat mára is az „engedd történni”.

Pálcák a kézben, áldás az úton.