Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Ment, mendegélt a Nap, bandukolt az égen, mígnem egy szép, szerdai napon belesétált az Uránusz quadrátjába. Tekintve, hogy néhány napja már eleve is benne volt a Plútó oppozíciójában, felgyűrte inge ujját, és munkához látott.

Eddig a népmese. Ami ebből a gyakorlati életben fontos például, az a saját mélységeinkre (esetlegesen árnyékban lapuló tulajdonságainkra) való rálátás, rávilágítás képessége. Aztán azzal az erővel, amit ezekből a szembesülésekből nyerünk, a dobbantás energiája. Szintugrás. Hirtelen változások, váratlan fordulatok. Egészen nagyban játszva.

A teremtett világ állandó mozgásban, állandó változásban van. Ahogy a lelkek tanulnak és változnak, úgy változik az energetikájuknak engedelmeskedő, fizikai érzékekkel (is) tapasztalható világ.

A világfordító energiával megteremthető tisztulási, fel- és kiszabadulásos élmények ezen a nyáron újraírhatják sokunk életét – ha engedjük. A divat és a közhely ellenére tényleg érdemes átengedni magunkat az „áramlásnak”.

Az esti órákban a Merkúr átoson a Rák jelébe. Gondolati szinten többet molyolunk az elkövetkező időszakban befelé, a család felé, tágabb értelemben akár a nemzeti múlt, a hagyományőrzés felé. A tiszta logika és a agyalásos agyalás idejéből lassan átválthatunk az érzelemmel való gondolkodás hűsítő szakaszába.

Pálcák a kézben, áldás az úton.