Oldal kiválasztása

A tegnap kifejtett kapcsolati bizergék hétfőn újabb árnyalattal gazdagodnak. Az égiek gondoskodnak arról, hogy az idei karácsonyi időszak felejthetetlen legyen, ezt vegyük észre és legyünk érte hálásak.

Jól tudjátok, mennyire mereven elzárkózom bármiféle jóslástól, de most mégis megkockáztatom, hogy senki nem fog unatkozni.

Indulunk ugyanis az alapvetően ipari áramos égi helyzetből, a szabadságvágyból és testvéreikből. Hozzájuk kapunk holnapra ajándékba olyasféle inspirációkat, amelyek mindenről szólnak, csak nyugalomról nem; a legenyhébb és legközömbösebb megnyilvánulásuk a rejtélyek iránt ébredő érdeklődés, a titokkutatás, misztika.

A párkapcsolatok terén a Szentestét megelőző hétfő kiválóan alkalmas arra, hogy döntsünk a kalitka és a tágas égbolt között. A művészi élmények meghatározó spirituális tapasztalatokká válhatnak (van valakinek pl. színházjegye estére?), egy-egy célzottan macerátor színdarab alkalmasint elősegítheti, hogy világosság gyúljon agyunkban eddigi helyzetünkkel (hazugságainkkal) és a hogyantovábbal kapcsolatban.

131223

Emlékezzünk: az anyagi világban való teremtés, illetve az anyagban megélt szerelem könnyen válhat spirituális tapasztalattá. Amikor azt mondom: „művészet”, ugye világos, hogy nem csak szobrokra és festményekre gondolok?

Ha van kedvetek, induljatok tapasztalni. Higgyétek el: a karácsony nem sértődik meg, ha megéljük az álmainkat, hanem sőt! Legyen tűz, legyen lobogás, legyen valós élmény.

Lehet fűszeres forralt bor is. És Glenn Miller Orchestra, vagy valami hasonló.

Lehet mindez akkor is, ha épp egyedül vagyunk. Nem az számít.

Pálcák a kézben, áldás az úton.