Oldal kiválasztása

Napközben az elmélkedés helyett szeretnénk inkább tapasztalássá változtatni az érzelmi dolgainkat.

Bő egy héten át lelkesedéssel és újult erővel fordulunk a spiritualitás felé. Ahova figyelmünket, erőnket koncentráljuk, az az életterület gyorsan indul fejlődésnek. Nincs ez máshogy a láthatatlan világokkal való kapcsolattal sem.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Aki érintett bármely káros szenvedélyben, vagy depresszióban, amitől meg szeretne válni, az elkövetkező néhány napban ezt könnyen megteheti. Túl azon, hogy minden egyetlen tudatos döntéssel kezdődik, vannak kiemelt idők, amikor az elengedést, a befejezést erőteljesebben támogatják az égi energiák, és ez most egy ilyen időszak.

Felemelő érzés, amikor abbamaradnak a visszahúzó erők, és csak mi vagyunk, az út és a kék ég.

Megeshet, hogy úgy érezzük: lelki értelemben küzdenünk kell valamiért, esetleg megindulhatnak belső tépelődések, vívódások. Ha úgy érezzük, hogy ezek nem egy új, tiszta minőség megszületésének fájdalmai, élesítsük a fókuszt, váltsunk nézőpontot és hangoljuk újra az energiarendszerünket!

Egyébként is hatékonyak a különböző energia-gyakorlatok. Ha szeretnénk, tanulhatunk energialégzést, energetizáló mozgásformákat. De aki szentel erre időt, magától is ráérezhet a láthatatlan humán-energetika működésére.

Pálcák a kézben, áldás az úton.