Oldal kiválasztása

Az agyalósok örülhetnek, szerda kora hajnaltól kezdődik az ő idejük. A termékenységre, fizikai világra való összpontosításba lassanként bekúszik az intellektus. Az elkövetkező laza egy hónapban vágyunk megérteni és megértetni, cselekedeteinket szeretnénk jobban átgondolni. Központi téma lesz a kommunikáció, ennek mindig az a válfaja, amiről az aktuális csillagállás szól. Azt azonban általánosan kijelenthetjük, hogy ha ráérzünk a gondolatcsere valódi lényegére, az minden vonatkozásban segíti életünket.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Például rájövünk, hogy a valódi kommunikáció nem áll meg a szavak szintjén. Sőt, a valódi kommunikációnak elenyésző hányadát teszik ki a szavak üzenetei. Természetesen ezt tanítják a tankönyvek is, de a hétköznapokban elég ritkán tudatosul mindez. Arra gondolok, amikor szavak szintjén megy a társalgás valami semleges témáról, közben a két lélek egészen más szinten, más csatornákon kommunikál. És vajon melyik az igaz? A saját szintjén mindkettő. Az viszont már a mi választásunk, melyik szinteket vagyunk bátor megélni.

Érdemes lesz a közeljövőben jobban odafigyelnünk a gyermekekre. Talán csak egy félmondat, talán csak egy pillantás, de mindig van valami, amiből tanulhatunk, és ami olyasmivel gazdagít bennünket, amit ezer könyvből sem lehetne évszázadok alatt sem összeolvasni.

Hja. Kábé ilyesmikért jövünk fizikai testbe.

Pálcák a kézben, áldás az úton.