Oldal kiválasztása

Az elkövetkező néhány hét kedvez a gondolatreformnak. Szenteljünk időt elménk megtisztításának. Mostantól nem (vagy csak ritkán) ellenjavallt az agyalás, mert ebben az időszakban gondolati szinten tehetünk jelentős előrelépést, ha rendszerezünk, szelektálunk és új utakon indulunk. A jelszavak mostanra a tisztítás, újragondolás, felszabadítás.

A fizikai sík teljes egészében a gondolatokban fogan és születik, egyértelmű tehát, hogy ha gondolati síkon rend van, akkor minden van. Ahhoz, hogy rend legyen, fel kell forgatni a házat, kitakarítani, és kidobálni, elégetni minden hasznavehetetlen lomot. Amikor aztán tiszták és világosak a helyiségek, akkor jöhet az új, a ragyogó.

140113A következő időszak ajándékai a szabadsághoz vezető gondolatok. Tisztítsuk meg elménket minden vonatkozásban, elsősorban a tanult, ránk erőszakolt tudati korlátoktól. A szellem szabadsága az emberi lét alapvető feltétele. Éltető levegő. Amikor hatályon kívül helyezzük a régi vasbeton fogalmakat, az önpusztító érzelmeket ébresztő dogmákat, akkor válunk képessé új szemszögből vizsgálni, új összefüggéseket észrevenni. Világunk kitágul, új analógiákat és színeket fedezünk fel. Felülről nézve zseniális és művészi ábrákká állnak össze a Nazca-vonalak, életünk ugyanígy működik. Uralmi pozícióból szemlélődve rengeteg megértés születik, számtalan zseniális ötletünk, újító késztetésünk jelenik meg.

A jelen korszak alapvetően támogatja a régi keretek lebontását és a változást. Képzeljétek el, milyen elementáris erejű az a tudatos törekvés, célját ismerő akarat, ami a világkorszak áramlását kihasználva formálja saját valóságát.

Ez jó mulatság, emberhez méltó lehetőség.

Pálcák a kézben, áldás az úton.