Oldal kiválasztása

A csütörtöki bolygó-makraméból két szálat ajánlok most a figyelmetekbe.

Egyik az intenzív lelki-spirituális tapasztalások inspirációja. A Mars-Szaturnusz beavató élőképe a Mérleg csillagkép „múlt” oldala előtt zajlik. Ezért hát jelentősége van mindennek, ami a múlthoz kapcsol bennünket. A régi indulatok megélése, energiájuk felemelése is számít, természetesen.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Az égi Mérleg-háttérnek fontos üzenete, hogy most van itt az ideje átalakítani, átfényesíteni nehéz, lehúzó érzelmeinket. Ti tudjátok már, hogy betegségeink, testi tüneteink hátterében mindig lapul valamilyen folt, valamilyen jeges nehézség, ami gátolja a Szeretet langyos Fényének áramlását. Ahogyan nekilátunk a Fény élesztgetésének önmagunkban, a sötét energiák automatikusan megszűnnek.

A gyakorlatban odafigyelhetünk például gondolatainkra. Mert élet-halál kérdése, mire irányítjuk figyelmünket. Hogy egy gyönyörű nőn a lényéből sugárzó derűt és harmóniát vesszük észre, vagy hogy a fogsora nem egészen szabályos. Hogy mindenben az örömet igyekszünk keresni, a biztatót és előrevivőt, vagy az élet bármely területén képesek vagyunk egységnyi idő alatt a legtöbb hibát meglátni.

Hibakereső hozzáállásunkkal nem ártunk a Létezésnek. Ez csupán saját világunkat sötétíti, szürkíti.

Nem érdemes.

És a másik fonal: ha minden jól megy, mostanra rendszereztük gondolatainkat, és világosan látjuk, merre indulnánk szívesen a jövőben. Elérkezett az ideje, hogy megtegyük a lépést, ami ehhez a változáshoz szükséges. Ha jól dolgoztunk, ajándékba kapunk olyan gondolatokat, sugallatokat és ötleteket, amik kifejezetten ezt a változást segítik. Alkalmas ez az idő az anyagi gyarapodás előkészítésére, megélésére is. Mostanában aratnak már, nemsokára kezdődik a szüret. És ugye tudjátok: nem szüretelhetünk más gyümölcsöt, csak aminek a magját elvetettük. Következésképpen ha valami keserű bogyó esett a fejünkre, nőjünk fel a gondolathoz, hogy azt sem más ültette a kertünkbe, mint mi magunk.

Pálcák a kézben, áldás az úton.