Oldal kiválasztása

Csütörtökön még mindig a szenvedélyek uralkodnak. A mostani áramlatok a mélységeket sem hagyják érintetlenül, de az Univerzum bölcsességét dicséri, hogy pillanatnyi levegővételt mindig lehetővé tesz.

Kép: wallvan.com

Kép: wallvan.com

Napközben a Hold körültáncolja a Szaturnuszt, hajnalban pedig a Merkúr lép át a Bak jelébe. Mindkét állásban ott van a megfontolt tárgyilagosság és a praktikum. A Szaturnusz még mindig teremtő fényszög-kapcsolatban áll a Neptunusszal, amibe a Hold belép, tehát itt azért erőst érintett a mély érzelemvilág és a spiritualitás. Arra viszont kiváló ez a nap, hogy a koncentrációt gyakoroljuk, és hogy felfedezzük a spiritualitás gyakorlati, konkrét vonatkozásait.

A Merkúr jegyváltása hasonlóról szól. Leszedegeti gondolatvilágunkról a cicomákat, és engedi a szabatos, összeszedett, praktikus gondolkodást. Noha zodiákusi értelemben ez sokkal vonalasabb, talán szűkebb is, mint a Nyilas stáció, azért jó észben tartani, hogy a Bak jele mögött még mindig a Nyilas csillagai ragyognak. Tehát mindaz, amit a magyarság vezérlő csillagzata üzen, most gondolati szinten bekapcsol (kezdve a nyílvessző hegyét jelző csillaggal, aki direkt mutatja az utat a születő Fény felé).

Igen, ez úgy hangzik, mintha minden (és mindennek az ellenkezője is) megtörténhetne most. És tudjátok… azért hangzik így, mert így is van valóban. A jó hír az, hogy még mindig rajtunk múlik minden.

Pálcák a kézben, áldás az úton.