Oldal kiválasztása

Hétfőn is erős spirituális és érzelmi hatásokra készülhetünk. Jó nap ez a meditációs technikák gyakorlására, illetve a lelki természetű munkálkodásra. Álmaink legmélyebb önvalónkról mesélnek és választ adhatnak, ha megkérdezzük, lelki téren merre van az előre.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

A következő pár napban többet gondolkodunk filozófiai kérdéseken, és megérthetünk egy-egy fontos tanítást is. A tanulásra ez az időszak egyszerűen kivvvválóóóó!
Ismét játszik a hosszútávra tervezés (még akár párkapcsolati vonatkozásban is). Gondolataink másik dandárja pedig azzal van elfoglalva, hogyan lehet az életünkben esedékes előrevivő változásokat kézzelfoghatóvá tenni, az anyagi világban megvalósítani.

Előfordulhatnak olyan bakik is, hogy véleményünk valamiről gyökeresen megváltozik egynémely tapasztalat hatására. Ez így teljesen rendben van, hiszen nem arra szerződtünk, hogy örökké kitartunk egy szent eszme mellett. Kicsi trükk, hogy ha nyilatkozunk valamiről, biggyesszünk a gondolat elé vagy mögé egy „legjobb tudásom szerint” kitételt. Így könnyebb beismerni, ha közben rájövünk, hogy a Szent Tehénnek mogyorói vannak.

Aki ezoterikus tanulmányokra adta a fejét, annak egyébként is kötelező az átlagnál jóval gyakrabban felülvizsgálni, hogy helyes-e még, igaz-e még, amit annak tartunk. A panelgyártás spirituális körökben legalább olyan komolyan folyik, mint a politikában; több dogma születik ezen a csodálatos ágazatban naponta, mint ahány kiscsibe kikel a tojásból országszerte.

Ezért is fontos, hogy bízzunk Istenben és tartsuk szárazon a csillagport (Napóleon* után szabadon).

Pálcák a kézben, áldás az úton.

 

*: Közben érkezett a helyreigazítás, hogy nem Napóleon, hanem Cromwell. Köszönöm szépen, a történelmi hűség fontos, de azért van olyan jó mondás, mintha Napóleon mondta volna 🙂