Oldal kiválasztása

A munkahét végén ismét elérkezik az ideje a transzcendens igazságokon és/vagy a lélek dolgain merengeni. Magától értetődő a lelkek közti kommunikáció. Akár úgy is, hogy a szavakat teljesen kiküszöböljük az eszköztárból. Látni fogjátok, marad még elég eszköz, amihez nyúlni lehet.

P. Batoni festménye

P. Batoni festménye

A szabadság inspirációja áthatja a nőiség valamennyi szintjét. Ez megjelenhet úgy is, hogy felvett szerepeinktől, álarcainktól a lehető leghamarabb igyekszünk megszabadulni. Ilyenkor történik, hogy álarcok és beépült manír helyett elkezd a valódi Nő működni, amit megfogalmazni ritkán tud a környezet, csak azt veszi észre, hogy „valahogy más lettél”.

Annál is inkább igaz ez, mert a Vénusz zodiákusi értelemben jegyet vált a délután folyamán. Az értelem fényét felváltja a spiritualitás, az erős érzelmi átfűtöttség. A szerelemben hangsúlyossá válik a múlt (akár ütközhetünk előző életekből átnyúló, meghatározó szereplőkkel), és adódhat olyan is, hogy a bennünk élő szabad nőben felébred a vágy az anyaság megélésére. Persze ezt is tisztán, szabad választásból, erőltetett kötelezettségek nélkül. Az Egy, a Szeretet elve alapján.

Pálcák a kézben, áldás az úton.