Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com (Amulet)

Kép: alphacoders.com (Amulet)

Szerdán már érezhető az Istenek Útján járó Mars és a Neptunusz között ívelő mágikus fényhíd. Ebben az aspektusban a spiritualitásban rejlő fokozott erő üzenete rejlik.

Egyik szinten most küzdelmes lehet a függőségektől, szenvedélybetegségekből való szabadulás. Egyetlen tudatos döntéssel azonban átfordulhat ez az erő segítő, támogató energiává. A Mars most nagyon erősen hordozza energiáink, ösztönerőink kézbentartásának képességét. Mondhatjuk úgy is: elérkezett az ideje, hogy ne ösztöneink irányítsanak bennünket, hanem fordítva. Ha tehát rányitjuk szemünket, hogy örökfényű Isten-gyermek vagyunk, sokkal könnyebbé válik megszabadulni bármilyen függőségtől, káros szenvedélytől. Az elengedő gyakorlatoknak ráadásul a fogyatkozó Hold is erőt ad.

Másik szinten tapasztalhatjuk, hogy meditációs gyakorlataink mélyebbek, a kapott képek élesebbek, életszerűbbek. Az érzékelés világa megnyílik ennek a fényszög-kapcsolatnak köszönhetően. Szerdán (és aztán egészen a hétvégéig) mélyebben érzékeljük akár a láthatatlan világokat, akár társaink lelkét. Fontos szem előtt tartani, hogy a fékevesztetten csapkodó indulatokkal sérülést is okozhatunk, ezekben a napokban szintén mélyebbre hatolóan, ezért ügyeljünk nagyon arra, mit és hogyan mondunk vagy teszünk. (Ez amúgy máskor sem hátrány…)

Ideje van a gyógyító meditációknak, energetikai kezeléseknek, és a gyógyító Szeretet áramoltatásának. És ezeket érdemes a fényhíd eltűnése után sem abbahagyni.

Pálcák a kézben, áldás az úton.