Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Szerdán is folytatódik az a hatás, mely erőt, lendületet ad hosszútávra szóló terveink megvalósítása mögé. Változatlanul nagyon erős inspiráció a teremtő képzelet játéka. Aki picit is hajlandó komolyan venni önmagát, szenteljen most időt az álmodozásnak; képzelje el részletesen, milyen lenne megvalósuló álmai között élni (és itt most nem a rémálmokra gondolunk)… az erős érzelmekkel átitatott gondolatoknak egyébként is varázsereje van, de mostanában aztán… húha!

A csillagos ég egy másik hatását nevezhetjük finomabbnak, lágyabbnak, szubtilisnek – de másodlagosnak semmiképp. Március közepéig a Jupitert és a Plútót sejtelmes, érdekes fénykötelék fűzi össze.

Ebben az időszakban sűrűn hullik az áldás: gazdag merítésben tanulhatunk. Mindenki találhat kedvére valót: kiállni önmagunkért, az igazság kimondásával radikális változást előidézni sorsunkban, gondolataink uralása által gyógyítani a valóságunkat… és ezer meg ezer ehhez hasonló lehetőség.

Nem is biztos, hogy mindig mindent a nevén kell nevezni. Elég, ha tudatában vagyunk ezeknek a finom, tanítós hatásoknak. Figyeljünk oda az igazságra, a gyógyításra, a gyökeres átalakulásokra.

Pálcák a kézben, áldás az úton.