Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Csütörtökön már a Vénusz is és a Nap is a Kígyótartó csillagai alatt haladnak. Az előttünk álló hetekben megjelenik (vagy felerősödik) a gyógyítás, gyógyulás késztetése. Nem feltétlenül a fehérköpenyes, gyógyszeradagoló figurákra kell itt gondolni, hanem a lelki egész-ség, a szellemi harmónia következtében visszaálló egészségre.

A Nap jelzi, hogy észrevehetünk eddig árnyékban lapuló részleteket; ráláthatunk, mire van szükségünk ahhoz, hogy helyrebillenjenek bennünk a kisiklott értékek. A Vénusz jelenti a kapcsolatokat is, de számomra ennél fontosabb, hogy ő jeleníti meg a szerelmet is. Összeolvasva ez pedig a gyógyító szerelemre utal.

A friss, lágy, erősítő, harmonizáló energiákkal bárki megtanulhat bánni. A női energia természeténél fogva gyógyító, hát még, ha tudatosan működtetjük… Szeretettel biztatlak Benneteket: kísérletezzetek, szórjatok két marokkal odafigyelést, szeretet a világba, és lessétek, mi történik.

A kiteljesedést (akár érzelmi vonalon) segíti a nem sokkal csütörtök éjfél előtt teljesedő Hold. Mikor égi kísérőnk kitelik, egyébként is áradnak az érzelmek. Most fontos lesz ezen kívül a biztonság, az érzelmi stabilitás. Ha elbizonytalanodnánk vagy lekonyulna a fülünk, bármikor eszünkbe juthat, hogy a félelem csupán illúzió, ahogy a fenyegetettség is. A szörnyalakok – bármilyen élethűek legyenek – csak makettek.

Pálcák a kézben, áldás az úton.