Oldal kiválasztása

Ha már a teljesség igényét és megalkotásának képességét emlegettük nemrég, most ugyanezt kétszer aláhúzzuk a két termékenység-bolygó viszonya okán. A hétvégén minden és bármi lehet, ami kreativitásba, szerelembe és (pár)kapcsolatba belefér. És az is, ami nem.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Ha a nemek harcáról szeretnétek olvasni ebben a vonatkozásban, azt bátran megtehetitek más oldalakon. Részemről azt a szellemi irányzatot képviselem, amely a férfi és női energiák egyenrangúságát és együttműködését favorizálja.

Az égi fényháló arra irányítja figyelmünket, hogy az aktív és passzív teremtő erő egyaránt fontos, egymás nélkül nem létezhetnek. Mindegyiknek szüksége van a másikra a kiteljesedéshez. A harmónia a poláris energiák egyensúlyi működésében alakul ki.

Talán lerágott csontnak érzitek már, de most ismét csócsálom kicsit: a világba az hoz fényt, az hoz kellemet, bájt és szenvedélyt, amit boldog örömmel, szabadon végzünk. Amiben tökéletesen fel tudunk oldódni, ahol teljesen át tudjuk adni magunkat egy tevékenységnek, érzelemnek, vagy bármi egyébnek. Művészi alkotás lehet a főzés, a füzetvonalazás, vagy bármi, ami lelkünket megénekelteti. Akármi és minden, amit szer-elemmel végzünk.

Persze most a férfi-nő vonzási játékok is sűrűbbek. Akinek ilyet hoz a Sors, szerintem jobban jár, ha nem ellenkezik. Sok esettel találkozom, amikor valaki azt mondja, hogy várja a szerelmet, várja, hogy bekukucskáljon az Élet az ablakon, közben pedig szorosan zárva tartja az ablakot is, a szemét is, a szívét is. Hát így elég nehéz. Nem lehetetlen így sem, csak nem ez a legbaróbb módszer. Vagy ki tudja? Talán Álomherceg épp a zárt zsalugáterekre van rákattanva.

Pálcák a kézben, áldás az úton.