Oldal kiválasztása

Imádságainkban mindig hatalmas erő rejlik, ezen a napon ez fokozottan igaz. Érdemes időt szentelni az elcsendesedésnek, valódi vágyaink megfogalmazásának, hogy óhajunkat ezzel a nem mindennapi erővel feltöltve nyilvánítsuk ki Teremtőnknek.

Fontos megkülönböztetni a valódi imát attól a monoton nyűgtől, amikor elmorzsolunk húsz Üdvözlégyet, közben azon jár az eszünk, hogy félrehúztuk-e a tűzről a bablevest, a gyerek megint mivel piszmog hogy hangja sem hallatszik, vakarózni kellene mert hajlatban bevág a ruhaujj, a sárga csekkek meg csak sorakoznak és a devizatörlesztőt el ne felejtsük holnap befizetni…

„Ima” alatt természetesen azt értem, amikor elménk üres, figyelmünk a belső isteni Fényre összpontosít és átélt, világos gondolatokkal (vagy akár szavakkal) fordulunk az égi Atyához, az univerzális isteni energiához, a Nagy Szellemhez – ki ahogy szereti hívni. (Ha szeretnétek a “hatékony” imádság titkairól többet olvasni, szóljatok!)

Az őszinte, szívből jövő és koncentrált gondolatokkal ékes imádság radikális változtatásokat tud okozni életünkben. Naná: végre ügyesen kérünk, Atya alig várja, hogy segíthessen. Bátran keressük a kapcsolatot az angyali világokkal is, és kérek Mindenkit: kívánságai megfogalmazásánál senki ne szerénykedjen, senki ne szégyellje magát! A radikális változtatások magas égi tanításokat hordoznak, a tiszta isteni Fényt hozzák el nekünk. Álmainkban ugyanez a fényüzenet lobog, figyeljünk oda lelkünk sugallataira, álomjelképeink történetére.

Szabad kipróbálni: kérjünk angyali segítséget egy fontos élethelyzet megértéséhez, egy kérdés megválaszolásához akár elalvás, akár meditáció előtt. Határozzuk el, hogy észre fogjuk venni és megértjük a választ, mert biztos lehetünk benne: válasz MINDIG érkezik.

Pálcák a kézben, áldás az úton.