Oldal kiválasztása

Csütörtökön egész nap érezhetjük a telő Hold energetikáját, míg végül, az esti órákban, egzakttá válik a Nap-Hold szembenállás. Ezekben az órákban (érzékenyebb esetekben akár néhány napig is) ingerküszöbünk a bányászbéka tomporát lesi alulról; érzékenységünk megmutatkozhat akár érzelmi kitettségként is. Ilyenkor jellemző a változékony hangulat éppen úgy, mint a túláradó érzelmek.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

A Halak-Szűz Telihold specialitása (alacsony szinten gyengesége, magas szinten ereje), hogy energetikájában egyszerre van jelen a lélek, a cselekvés és a fizikai sík. Tehát vagy minden pitypangpihe miatt kiverjük a hisztit (pölö), vagy képesek vagyunk világosan látni érzelmeinket és lelki életünket, és az érzeteket a cselekvéssel kellő arányban vegyítve lépéseket tehetünk azért, hogy rend váltsa fel a káoszt.

A két változó jel érintettsége a változások szükségszerűségéről mesél (mintha eddig nem vettük volna észre…). Fontosak a befejezések, a lezárások is, éppen azért, hogy tiszta és rendezett helyzetet teremtsünk magunk körül.

Aki spirituális gyakorlatokkal foglalatoskodik, most (is) figyelje az álomban és meditációban kapott üzeneteket. Az aktuális kulcsok: befelé figyelés, lezárás, elengedés, összegzés, rend, idő (úgy mint „minek jött el az ideje”, és úgy is mint „türelem”).
A halálnak nevezett móka pedig még mindig nem rettegtető-pampogtató borzalom, hanem izgalmas, szeretetteli átkelés egy másik (Fény-)dimenzióba. Mostanában sok családban és kis közösségben fordul elő váratlan kilépés. Azon kívül, hogy minden jól van, ahogy van, a maradók talán eltöprenghetnek azon, miért történik mindez.

Pálcák a kézben, áldás az úton.