Oldal kiválasztása

Hétfőtől kezdve ismét sok dolgunk lesz művészetekkel, harmóniával, spiritualitással és szerelemmel.

Lelki dolgaink termékenyítenek, megjelennek az anyagi világ szintjén is. A meditációs gyakorlatok anyagi és lelki harmóniát is hoznak, az alkoholfogyasztás továbbra is ellenjavallt.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Merengéseink, képzeletünk szárnyán a mélylélek, eltemetett érzelmek országában találhatjuk magunkat. Ilyenkor az úti felszerelés a tudatosság és a bátor szív.

Egészen biztosan csoda születik ott, ahol a spiritualitás a művészetekkel találkozik. Az ilyen alkotások fakasztanak könnyre vagy dalra (vagy mindkettőre) – kinek-kinek lelki alkata szerint. Az eljövő idő járulékos lehetősége, hogy a művészetek által megérthetjük saját lelkünket. Illetve más szinten: a szerelem csodája segít, hogy saját érzelmeink legmélyét is megismerjük, valamint képessé váljunk ráérezni mindazon Társaink lelkivilágára (esetleg elfeledni remélt titkaira), akikre ráhangolódunk. Ráhangolódás alatt itt a tiszta jelenlét teljes figyelmét értem.

A „Könnyek Országa” olyan világ, ahol minden utazás felér egy egyetemi diplomával. Így tessék hát kezelni minden lelket, aki van olyan bátor, hogy megmutatja Magát!

Pálcák a kézben, áldás az úton.