Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com (Secret Places)

Kép: alphacoders.com (Secret Places)

Nem, ezúttal sem a menekültkérdésről lesz szó. A hétvége és a jövő hét kezdete legfőbb lehetősége abban áll, hogy a lelkünk mélyén szendergő vágyainkra rálátván cselekvően lépjünk fel életünk rendezése érdekében. A bennünk rejlő gubancok kifésülhetővé válnak ezekben a napokban, és megláthatjuk, mely lépéseket illene (kellene, lehetne) megtennünk a helyretétel érdekében. Eszköztárunkban megjelenik az igazmondás és a saját igazságunkra való ráébredés.

Önvalónk mélyéből cselekedni: ez most lehetőség arra, hogy meghaladjuk határainkat. Ez folyamatában általában úgy zajlik, hogy felismerjük, tudatosítjuk és meghaladjuk. A dolog jobbára határozott, felelősségteljes döntések sorozata. Mostanában mindenki azt hangoztatja, hogy az Élet (Fejlődés, Előrelépés) a komfortzónán kívül kezdődik. Nos… szívesen mondanék mást, de szerintem is így van. Annak is, akinek tág a komfortzónája.

Gondolhatunk apróságokra, ha az úgy kényelmesebb. Ha naponta megkérdőjelezünk egy dogmát, ha naponta teszünk valami szokatlant, különlegeset: kezdetnek éppen jó. Mostanában (a Mérleg Vénusz hatása miatt) törekszünk a harmóniára, a szépségre és finomságra. Az egyébként göröngyös terepen sokat finomít(hat) ez a hatás, elsősorban (pár)kapcsolati értelemben. Ha érkezik a rózsaszín köd, nem muszáj csípőből ellenkezni.

Pálcák a kézben, áldás az úton.