Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Nem, most sem tudok leszakadni az igazság témaköréről. Szolgáljon mentségemül, hogy erre a fejezetre az égi vándorok is elég rendesen rárugóztak.

Kezdem azon, hogy a kommunikációért felelős bolygó éppen a Szűz csillagkép angyali részén turnézik. Ilyenkor mindig könnyebb az angyalokat meghallani, jelenlétüket érzékelni. Most – a Merkúr hátráló mozgása okán – sokszor kapunk olyan üzeneteket, amik valamilyen visszatérő jelenségre hívják fel a figyelmünket. Felmerülhetnek olyan buborékok is a mélyvízből, amik valamely múltbéli rendezendőre reflektoroznak.

Az angyalhívás, angyali segítség kérése nem kezdő szint. Figyelmet, eltökéltséget és sok szeretetet igényel (mások mellett). Jó hír viszont, hogy az emberi szellemcsalád minden egyes tagjának megvan a képessége, hogy közvetlen tereferébe bocsátkozzon angyali segítőinkkel. A „közvetlen” alatt tényleg közvetlent értek. Nem kell megmondóember. Érdemes megtisztelnünk az angyalok világát azzal, hogy nem csak odaköpünk Nekik egy kérdést a bulvárszintű válasz reményében, hanem időt és energiát szentelünk a közös munkának. Meglátjátok: más így a szájíz.

Az angyali világokkal való kapcsolatfelvétel (vagy – aki már felvette a kapcsolatot – a sugallatok meghallgatása) gyökeres változásokat indít el életünkben.

Ugyanez a hatás vonatkozik a kommunikációra úgy általában: most könnyen változhat meg világunk akár egyetlen szó hatására. És ami több: képessé válunk érzékelni, mely szavakkal tudunk gyógyítani, melyekkel rombolni. Gondolataink vízre bocsátása előtt érdemes a szokottnál is jobban mérlegelni.

Akár angyal, akár másik Isten-szikra (tehát másik ember) gondolataink vagy szavaink célpontja, még mindig főszerepet kap az igazság. Akár az isteni igazságokról elmélkedünk (errefelé jó eséllyel érzékelni is tudunk), akár földi témákról van szó úgy általában, a tisztesség és tisztaság (esetleg a hosszútávú értékek) megkerülhetetlenek.

Mármint ahhoz, hogy előre-felfelé vezessen az ösvény.

Pálcák a kézben, áldás az úton.