Oldal kiválasztása

Pénteken felerősödnek a gyógyító, regeneráló erők. Könnyebben sajátítunk el akár nehéz tananyagokat is.

Ha azt vetik a szemünkre, hogy kifogyhatatlan lendülettel bizonygatjuk igazunkat, hogy szinte megszállottan vágyunk rájönni a valóságra, hivatkozzunk nyugodtan az égi helyzetre. (Dobj be még egy érvet, és fogd rá a Jupiterre!)

Aki általában is érdeklődik a misztika iránt, ne lepődjön meg, ha a mély titkokban rejlő örök igazságok óriási erővel vonzzák gondolatait. Eljött az ideje, hogy megértsük az Élet nagy tanításait, az érzelmek eredőjét és következményeit. Most lehet gyönyörködni az elvetett gondolat-magokból születő virágokban, és most lehet rájönni, miért járunk térdig bogáncsban ott, ahol pedig elvileg csak kamillát akartunk szüretelni.

Családi, párkapcsolati szinten különösen érdekes csemegékre bukkanhatunk, ami önmagában nem biztos, hogy nagy móka, ám a következő időszakban mellénk szegődhet a Megértés, tanulhatunk hibáinkból (ha már a másokéból nem tudtunk). Az előbb pontosan bekalibráltam: a tiszta megértés már önmagában 72,5% siker.

Ezekben a napokban nagyon hatékony az imádság, így jól figyeljünk oda, mit kérünk Istenhez fordulván. Ha vallási, filozófiai vitába keveredünk, ügyeljünk, hogy csak gyengéden ütögessük társunk fejét különféle kőépítményekhez. Emlékezzünk: mindenkiben Isten fénye ragyog és mindenkinek joga van saját vallásához. Akkor is, ha nekünk ez nem tetszik.

Pálcák a kézben, áldás az úton.