Oldal kiválasztása

Ha van olyan időszak, amely kiemelten és titkolatlanul alkalmas a varázslásra, akkor az a most következő pár nap. Kezdődött azzal, hogy a Nap átlépett a Halak jelébe, csillagképi értelemben a Vízöntőben járva, majd a pénteki nap során azzal folytatódik, hogy sorrendben a Mars és a Vénusz is átlép a Kos jelébe, miközben (egyre közeledvén egymáshoz) a Halak csillagkép visszaúszó halánál táncolnak.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Ilyenkor minden bokor mögül mély érzelmeink, esetleg múltbéli alakok előugrása várható. A lelki dolgok tisztázása, összegzése nyomán egyre mélyebbre juthatunk önmagunkban, amiből önismereti pályán keletkezik hasznosság. A Halak-analógiák között szerepel az álmodozás, mely most (Árész és Aphrodité tánca miatt) a teremtő KÉPzelgés köntösét hordja.

A mostani napokat termékenységi szempontból négyszer húzzuk alá pirossal! Akár akarjuk, akár nem, most a SZER-elem mágiája robban életünk középpontjába. Annyi engedmény van azért, hogy a szenvedély tüze megjelenhet alkotásban, kreativitásban is, de ha tekintetbe vesszük a többi hatást is, mégis a kapcsolati energetika esik nagyobb súllyal a latba.

A Kos jele miatt most kapcsolati téren is magasabb a fordulatszám, és komolyan bejátszik az új kezdetek inspirációja. Nem (feltétlenül) úgy, hogy teljesen új kezdődik. Sokkal inkább jellemző, hogy a már meglévő kapcsolataink emelkednek új szintre, vagy fejeződnek be. És itt kell szólnunk arról is, hogy a sok-sok múlt-üzenet okán azon kapcsolatainkra sem mondhatjuk, hogy újak, amelyek ebben az életben először látszanak aktivizálódni. Merthogy a tisztítás, az újrarendezés idejét éljük mostan. Tehát a kapcsolatok is múltbéli kócainkat hozzák vissza, kifésülési reménylettel.

Elfutni, elrejtőzni természetesen bármikor lehet. De vajon érdemes?

Pálcák a kézben, áldás az úton.