Oldal kiválasztása

Kedden változatlanul érezhetjük az imádság fokozott erejét, illetve a meditációs gyakorlatok is könnyebben mennek, mint egyébkor. Jó időszak ez a sportolásra. Aki teheti, menjen ki a szabadba sétálni, futni, kerékpározni, kutyát sétáltatni. Jót tesz a fizikai testnek, ha felpezsdítjük vérkeringését, átszellőztetjük tiszta levegővel. Az egyensúly abban az értelemben is fontos, hogy a szellemi munka, misztikus gyakorlatok mellett törődjünk fizikai testünk erőnlétével, jó kondíciójával.

Ezekben a napokban életünk eseményei inkább az érzelmek területét érintik, és amellett, hogy érzékenyebbek vagyunk szavakra, benyomásokra és gesztusokra, fogékonyságunk kiterjed a láthatatlan világok üzeneteire is, ezért hát jó, ha olykor szabadjára engedjük a gondolatainkat és felismerjük a magas világokból érkező lelki inspirációt, bevillanó ötleteket. Történik olyan is, hogy a sugallat érzelemnek álcázza magát. Bátran figyeljük érzelmeinket, most is igaz, hogy érzelmeink minden dologgal kapcsolatban pontos irányt mutatnak. Szabadon dönthetünk az útmutatás ellenében, de tartsuk észben: utólag mindig az érzelmi iránymutatás bizonyul helyesnek.

131119

Lassan érezhetővé válik az az energiakapcsolat, amely egyfelől az érzelmek (akár a kapcsolati viharok) letisztulását, csillapodását eredményezi, másfelől – művészeti értelemben is – támogatja a valódi értékek felfedezését. Ráérzékelünk azokra a valódi üzenetekre, melyek tiszta értékeket közvetítenek számunkra; ezen kívül nagyobb eséllyel hoznak lényegi megértéseket, beavatásokat a művészethez kapcsolódó élethelyzetek.

Olyan sok variációs lehetőség van (szerelem, tánc, színház, irodalom és anyagi típusú művészetek), biztosan mindenki talál szívének kedvest.

Pálcák a kézben, áldás az úton.