Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com (Tarot - The World)

Kép: alphacoders.com (Tarot – The World)

A nap első felében még mindig négy planéta a Vízöntőben, aztán a Hold ugyan tovasuhan, de csillagképi értelemben marad Vízöntőben, csak behozza a Halak jelének érzelmességét mint kedves árnyalatot. Magyarul: holnap is hisztizhetünk, ha akarunk.

A többieket tekintve: a kapcsolatokban változatlanul fontos a tisztesség, művészeti értelemben nyitottabbá válunk a formabontó dolgokra, különleges ötletekre.

A kommunikáció még mindig eszköze a tisztázásnak, sőt, a szabaddá válásnak is (vesszőlovam ez is, és akkor mi van?). Jó azonban most fokozottan ügyelni szavainkra (akár írásban, akár kimondott formában), mert történhetnek kisebb-nagyobb félreértések, kommunikációs zavarok. Inkább mondjunk el fontos dolgokat többször, illetve kérdezzünk vissza, hogy átment-e az információ, amit közölni szándékoztunk.

Családi vonalon előkerülhetnek a gyermekek leválásával kapcsolatos témák is.

Igen, szerintem is egészséges, ha harmincon felül a kisfiúk már nem laknak a mamával.

A Nap helyzete – azon túl, hogy cselekvésre inspirál és pezsgő energiákkal tölt fel – rávilágít életünkben a szabadsággal és kötelékekkel kapcsolatos helyzetekre. Ha pillanatnyilag úgy is érezzük, hogy konkrét lépést tenni nem áll módunkban, azért a semminél több az is, ha rálátunk a sakktáblára.

Pálcák a kézben, áldás az úton.