Oldal kiválasztása
Kép: wallpaperup.com

Kép: wallpaperup.com

Péntek hajnaltól a Szaturnusz ismét a Nyilas jelében turnézik. Az elkövetkező időszakban a bölcsességnek hatalmasra nő a szerepe. Figyelem! Bölcsesség alatt most sem agyalást, okoskodást, tudálékosságot értek. Hanem igazából.

Ilyenkor konkrét lépéseket tehetünk Isten felé. Átláthatunk egy csomó szenzációs dolgot, mert a filozófiai magasságok kézzelfogható közelségbe lépnek, ha engedjük. Érkeznek a konkrét tapasztalatok a Teremtőtől, a Teremtőről, a Teremtésről. Elérkezett az idő, hogy újragondoljuk az isten-fogalmakat.

A zodiákusi rendszeren túlra nézve azt láthatjuk, hogy a háttérben a Skorpió ollócsillagai ragyognak. Itt kapunk konkrét égi segítséget ahhoz, hogy levágjuk életünkről mindazt, ami lehúz, hátráltat, nehezíti pályánkat. Ennek most van itt az ideje, most itt van az ideje. Fontos, hogy ez most nem (feltétlenül csak) érzelmi és szellemi munka. Helye van a konkrétan megtett lépéseknek, a szeretet bölcsességétől vezetett cselekvésnek.

A Szaturnusz az értékek megőrzéséről szól. A járulékos bölcsesség segít megkülönböztetni a valódi értéket az illúzióktól. Tanulási fázis következik most. Mégpedig tapasztalati úton fogunk tanulni. Így sokkal hatékonyabb, mint könyvekből.

Pálcák a kézben, áldás az úton.