Oldal kiválasztása

Kedden a hajnali álmok idején áll együtt a Vénusz a Holddal. Álmaink tehát a szerelem, a szépség és a művészetek üzeneteit hozhatják el annak, aki figyel. Hölgyeknél előfordulhat fizikai testbe készülő lelkek bejelentkezése. (Bár… jobban belegondolva előfordulhat ugyanez uraknál is – hallottam már rá több példát is.)

Kép: Missura Krisztina (Virág)

Kép: Missura Krisztina (Virág)

A bolygók többsége Víz elemű jelben vándorol, a Hold a Rák jelében, uralomban. Ilyenkor óhatatlanul érzékenyebbek vagyunk, és erősödhet a hiszti-faktor is.

A Merkúr is a Rák jelében halad, és így, a Tejútról lefelé vándorolva alkot tanító, emelő fénykapcsolatot a Neptunusszal. Hatására egyfelől könnyebben a szívünkre veszünk ártalmatlan kijelentéseket is, másfelől a megszokottnál sokkal, nagyon sokkal érzékenyebbekké válunk. Erősödik az intuíció, könnyebben hangolódunk rá saját lelkünkre és társainkéra, érthetőbben kommunikáljuk érzelmi folyamatainkat.

Párkapcsolatokban, de bármely emberi kapcsolatban nagyon fontos, hogy meg tudjuk fogalmazni érzelmi szükségleteinket és igényeinket, vágyainkat – első lépésben önmagunknak. (És ugye tudjuk, hogy a három nagyon nem ugyanaz?)

Aztán – amikor már tisztában vagyunk azzal, merre van a saját előrénk – mindezt elmondhatjuk társunknak (társainknak) is. Higgyétek el, ezzel az egyszerű módszerrel mindenkinek jelentősen könnyül az élete.

A csillagkörnyezet a mostani néhány napban meseszép asztalt terít a lelki-érzelmi (mélyreható, gyógyító) beszélgetésekhez.

Pálcák a kézben, áldás az úton.