Oldal kiválasztása

Az új munkahét kezdődhet a családdal kapcsolatos jogi helyzetek előkerülésével, régóta időszerű igazságok kimondásával, a múlt törvényszerűségeinek felismerésével. Ezekben a tapasztalatokban most jó eséllyel rejlik a radikális változások lehetősége. A változások megjelenhetnek akár pénzügyi vonalon, közben érintetté válhatnak testvéri kapcsolataink is.

A mágikus praxis részeként most az álmok és a meditáció lehet az, amely közelebb vihet minket a régen vágyott, régóta időszerűnek érzett változáshoz.

Most érkezhet el az az időszak, amikor gondolataink felszabadítása lehetővé teszi számunkra a spirituális titkok kézzelfogható tapasztalását.

140310Egy ideje már észrevehettük magunkon, hogy az átlagosnál fogékonyabbak vagyunk a szokatlan gondolatformákra és keressük a szellemi megújulás lehetőségét. Aki úgy érzi, hogy a régi alapokon, a régi meggyőződésekkel és elvi keretek között lehetetlen megújítani kapcsolatainkat, továbbá érzi, hogy születőben van valami új, ami új erőt ad a kapcsolatok szereplőinek, de valahogy egészen máshogy, mint ahogy azt eddig képzeltük: most örülhet, mert egyre többen rugaszkodtunk el a sziklaszirtről, egyre többen merünk máshogy gondolkodni; egyre többször hangoznak el forradalmi, tisztító gondolatok a (pár)kapcsolatok témakörében. Ez a folyamat talán lassan indult, de mostanra érezhetővé fejlődött és már bajosan lenne visszafordítható.

És igen, szerintem szoros összefüggésben van azzal, hogy egyre több hölgy talál vissza a nőiség régi-új rejtelmeihez. És igen, szerintem ez inspiráló és izgalmas.

Pálcák a kézben, áldás az úton.