Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com (Heart of the Wood)

Kép: alphacoders.com (Heart of the Wood)

Egész héten aktív a Vénusz és a Plútó közötti teremtő fénykapu. Magyarul ez annyit tesz, hogy lehetőséget kapunk feltárni kapcsolataink mélységeit, és az innen felszabadítható erőket termőre fordítani.

Nagyobb súllyal esik latba a párkapcsolatok területe, de ez biztosan senkinek sem okoz meglepetést, hiszen mindannyian tudjuk, hogy fő tanítómestereink túlnyomórészt nem a lámák és guruk, hanem a házastársak és szeretők.

Most van itt az ideje a kapcsolatok gyógyításának, akár a radikális változtatásoknak is, hiszen még mindig él a tisztaság gyönyörű inspirációja a csillagos égen. A szó szoros értelmében képes fizikai betegségeket gyógyítani a mélyben lappangó taposóaknák hatástalanítása. Ez pontosan ugyanaz az analógia, mint a fertőzésnél: a gennyesedést nem visszakötözzük, hanem kitisztítjuk. A dugulást nem feldíszítjük, hanem átmossuk, átjárhatóvá tesszük a közeget, hogy áramolhasson, ami áramlani akar.

A szerelem csodáját, a szexualitás misztériumát is úgy élhetjük át szabadon, ha nincs jelen bűntudat, sértettség, harag. Ezek a napok kiválóan alkalmasak arra, hogy a szerelem erejét használjuk teremtésre az anyagi világban. Iderángathatnám a gyermeknemzést példának, de ez az egész ennél sokkal többről szól.

Nem rágok szájba. Érezzen rá, akinek kedve van!

Pálcák a kézben, áldás az úton.