Oldal kiválasztása

A szombati lélektisztítós hatások vasárnapra is érvényesek. Ehhez kapunk még egy alakuló aspektust, amelynek egyik olvasata a szerelem, a művészetek, vagy a szerelem művészetének a mágiája.

Mielőtt a nagyüzem beindul, érdemes figyelmünket a szerelemmel átitatott szexualitásra irányítani. Ismét hangsúlyozom: nagyon nem mindegy, melyik szinten működünk. A tárgyalt állásban bőven benne van a részegen szexelés, aprólékos technikai ismereteket felvonultatva. Tovább hadd ne soroljam! Míg ha tudatosan keressük az élmények magas szintjét, figyelmünk erejével őket idézzük meg életünkben.

fredy3d.deviantart.com: The Love Magic Disaster

fredy3d.deviantart.com: The Love Magic Disaster

Nem feltételezek egyikőtökről sem olyasmit, hogy bárkivel szemben (vagy bárki ellen) szerelmi mágiát akarna alkalmazni. De tudnotok kell, hogy az ilyesféle praxisnak (sajnos) nem csak tudatosan alkalmazott fajtája létezik. Az ellenőrizetlenül kimondott szavak, az intenzív érzelmi töltettel elröpített gondolatok komoly kavarodást tudnak okozni, ezért figyeljetek jól oda, mit mondotok, mit gondoltok.

És itt nem csak az a lényeg, hogy nem kötjük magunkhoz boszorkányos praktikákkal az aktuális szappanopera – lehetőleg brazil – főszereplőjét, hanem az is, hogy ügyelünk az önsorsrontó kifejezéseinkre, szófordulatainkra, valamint nem megyünk bele megalkuváson és (ön)ámításon alapuló kapcsolatokba. Ezekre természetesen csak úgy tudunk ügyelni, ha elég sokszor vizsgáljuk életünket kívülről-felülről, és – amennyire lehet – figyelünk arra, mi szalad ki a szánkon, vagy a fejünkön.

Különben majd következik a havi rendes rohanga az ezo-szakmunkáshoz oldásra és elengedésre, ami tisztára felesleges, ha újra és újra önként gabalyodik bele valaki ugyanabba a hálóba. Arról már nem is beszélek, hogy a Segítők szeretnek komoly, méltó, összetett feladatokkal szembenézni. Az oldást és elengedést meg tudja csinálni a nátronlúg és a pottyantóretesz is.

Pálcák a kézben, áldás az úton.