Oldal kiválasztása

Az elmúlt nap legfontosabb égi sporthíre, hogy a Nap teljes épségben, kiváló mechanikával és verhetetlen technikai bravúrral áthajtott a Mérleg jelébe, miközben továbbra is idő- és pontveszteség nélkül, viszonylag egyenletes tempóban futja a tőle megszokott köridőt. De a kedves néző figyelme pillanatra se lankadjon: máris itt az újabb esemény. Csütörtökön ugyanis Naprendszerünk központi csillaga érinti a felszálló holdcsomópontot (és biztosak lehetünk benne, hogy az évezredes rutinnak köszönhetően ezt a találkozást is minden baj nélkül abszolválja majd a ragyogó versenyző).

Kép: hdwallpapers.cat (An Angel's Love)

Kép: hdwallpapers.cat (An Angel’s Love)

Hogy mi van ilyenkor? Felismerések özöne, bevillanó ötletek áradata, és rájövések – minden mennyiségben. Az érzékeny terület a párkapcsolat, a szerelem, más mezőkben azok a helyzeteink és kapcsolataink, ahol fontos (lenne végre már egyszer) a harmonikus működés.

Érkezhetnek a Heuréka-élmények azzal kapcsolatban is akár, hogy mit kell tennünk mindezek (kapcsolataink, harmóniáink, satöbbik) érdekében, ha már a Nap a cselekvő ént is szimbolizálja az asztrozófiában.

A jelszó most is a lankadatlan figyelem. Biztatlak Benneteket: értsetek meg és hasznosítsatok minél több váratlan sugallatot és felismerést, ami ezekben a napokban csapódik be a légkörötökbe.

Pálcák a kézben, áldás az úton.