Oldal kiválasztása
Kép: wallpapersfolder.com

Kép: wallpapersfolder.com

A Nyilasban járó Vénusz már érezhető távolságra közelíti a Szaturnuszt, és a Hold is ott settenkedik kettejük körül, hogy fokozza hatásukat.

Egész hétre érvényesek az erőteljes energiák kb. az élet minden területén, erről volt már szó. Csütörtöktől (péntek-szombaton legmarkánsabban) a szépség és szerelem és az idő táncolnak az érzelmekkel annak érdekében, hogy nekünk még több, érzékletesebb kalandot legyen lehetőségünk megélni.

Igen, a Vénusz-Szaturnusz szólhat a befelé fordulásról, az elzárkózásról, akár a (pár)kapcsolati ridegségről. De nem feltétlenül kell, hogy így legyen. Mert a Szaturnusz a titkok őrzője, az idő és a(z időben megtett) lépés jelölője is. Felfoghatjuk tehát ezt az együttállást lehetőségként is: kapcsolatainkban felfedezni, minek jött el az ideje és megtenni az időszerű lépéseket.

Konkretizálni, racionális nézőpontból is megvizsgálni érzelmeinket. Alázatos, aprólékos, fáradságot nem ismerő igyekezettel felfedezni párunkban (de akár egyéb társainkban) és különféle kapcsolatainkban a titkos ajándékokat. Közben pedig folyamatosan tanulni.

Persze, a Szaturnusz jelent zárlatot is. De érdemes mindig észben tartani, hogy ezen kívül még sok más, izgalmas dolgot is jelent. És hogy a zárlat sem rossz egyébként önmagában. Helyzettől függ.

Pálcák a kézben, áldás az úton.