Oldal kiválasztása

A hétfő még mindig nem az állott aludttej égisze alatt érkezik. A levegőt erotika fülleszti, a férfi-nő interakciók szívesen rajzolják át a határokat. Alkalmasint egészen váratlan helyzeteket színez át a nemek közötti feszültség.

Mindannyian tudjuk, hogy társaink tükörként funkcionálnak életünkben. És nem csupán párkapcsolati partnereink, hanem mindenki, aki iránt nem vagyunk közömbösek. Az üzenet lényegét pedig a kiváltott érzelem minősége hordozza. Nomármost: ha ez túl bonyolultnak hangzik, akkor az elkövetkező néhány napban bátran nekiállhatunk bogozgatni, mert most kapcsolataink dinamikája és viszonyrendszere fontos felismerésekkel szolgál.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Ha vannak életünknek olyan szereplői, akiket a „tudnám, mi a szöszt keres ez a figura az életemben?!?!” – címkével láttunk el, akkor fél szemünket mindig tartsuk rajtuk, mert a mostani időszakban könnyen választ kaphatunk az ilyes kérdésekre. Figyelem! Nem azt mondtam, hogy könnyű, tetszetős és kedves választ. Hanem hogy választ. A lényeg az, hogy szép sorban helyükre kerüljenek a darabok a kirakósban. Nem, nem az a fontos, hogy tetszik-e az ábra. Hanem hogy helyükön vannak-e a darabok.

Végeredményben a gyűlöletet és haragot oltja ki, ha megértjük, milyen üzenettel érkeznek társaink az életünkbe. És ha meghallgattuk az üzenetet, sokszor azon kapjuk magunkat, hogy átalakult a kapcsolat jellege, vagy úgy rendeződnek a körülmények, hogy útjaink többé nem keresztezik egymást. A megértés, Kedvesek, nagyon jó oldószer. Majdnem olyan jó, mint a Szeretet.

Pálcák a kézben, áldás az úton.