Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Péntekre áthúzódó hatás a stabilitás, biztonság igénye. A változás annyi, hogy az érzelmi és lelki szintek mellé felsorakoznak a kapcsolati, anyagi vonatkozások is. A jó hír az, hogy ezen a napon viszonylag egyszerűen láthatjuk meg azt is, mi jelenti (vagy jelentené) számunkra a biztonságot az anyagi világban.

Reflektorba kerül az igazság is az eljövő pár napban. A sor a párkapcsolatokkal, szerelmekkel kezdődik. Sokadszor pendül meg az unalomig ismert tétel, mely szerint a szerelem nem tűri meg a hazugságokat. Ami azt illeti, a kapcsolatok is sokkal jobban járnának, ha nem tűrnék meg őket. Ezen még dolgozunk.

Előfordulhat, hogy a nőiséggel, női témákkal kapcsolatban kell kimondanunk az igazságot, vagy megmutatnunk konkrét, kézzelfogható formában. A Vénusz és Jupiter közötti teremtő fénykapu arról (is) szól(hat), hogy kapcsolataink (érzelmeink) tisztítása megfogható eredményeket teremt az anyag világában. Ez teljesen logikus: ha a Szeretet bölcsességével közelítünk, minden probléma leegyszerűsödik.

Eben az értelemben (akár kapcsolati vonalon) most könnyebben látjuk a távlatokat, és tervezhetünk hosszabb távra, nagyobb léptékben is.

Pálcák a kézben, áldás az úton.