Oldal kiválasztása

Meghatározó energiáink változatlanul abban segítenek, hogyan lássuk meg életünk gubancait, és hogyan egyenesítsük ki őket. Ebben a munkában az egyik legnagyobb segítség, ha észben tartjuk, hogy nem egóból, nem önzésből, hanem a tiszta szeretet útján érhetünk el eredményeket.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

A mostani időszak oly mértékben segíti a tudatosságot (a tudatszint emelését), hogy a spirituális macskák kórusban nyalogatják a bajszukat. Minden új felismerés, minden megtanult lecke kaput nyit egy más világra, kaput a Végtelenre. Ezért pedig már megéri dolgozni.

És persze fontos a múlt is, hiszen minden, amit megélendő vagyunk, amit jövőnek gondolunk, ami tapasztalási oldalról még előttünk áll, minden-minden a múltban gyökerezik. Tehát ha szeretettel fordulunk az elmúlt tapasztalásaink felé (úgy előző életekkel, mint régi dolgokkal, múltbéli arcokkal kapcsolatban), akkor lehet a mienk a rálátó szeretet bölcsessége.

Felszabadító érzés, hogy elfogadom a másikat úgy, ahogy van. Nem akarom megváltoztatni, mert tisztelem benne a játékos, kíváncsi szellemet, aki pontosan olyan, mint amilyennek jelen életbeli tapasztalásaihoz lennie kell.

Pálcák a kézben, áldás az úton.