Oldal kiválasztása

A kezdetek néha küzdelmesek. És akkor mi van? Ha valami a lelkünkből születik, tiszteljük meg annyival, hogy kiállunk érte. Merjük meglátni ötleteink mögött az isteni szikrát, a magas világok sugallatát!

Kapcsolataink is küzdelmesek lehetnek, viszont itt finom, érzékeny szálak várnak minket. Olyan felismerések, amelyek szintén új dolgok beindítását, valaminek a megkezdését segítik.

Beszéljünk a lelkünkről, beszéljünk családtagjainkkal. Felesleges túltöprengeni mindent, amikor érezni kellene. Adjuk meg társainknak a figyelmet, a jelenlétet. Ennél semmilyen színes-szagos-flitteres ajándék nem lehet értékesebb.

Az új kezdetek megjelenhetnek a család területén is. Ha gyermeket szeretnénk, a hét eleje nagyszerű időszak a fogantatásra.

Majd pedig általánosságban is igaz, hogy most van itt az ideje a megszerzett tudást kipróbálni a gyakorlatban, az elméleti síkról jövő ideákat megpróbálni az anyagi világ mélyvízében. Kezdjünk bele, lendüljünk el, ugorjunk, rugaszkodjunk! Mondjuk meg, változtassunk, fordítsuk más irányba, és induljunk arra! Közben pedig mindig tartsuk szem előtt a célunkat, és mindig jusson eszünkbe, hogy nagyszerű dolog a hit és az elmélkedés, de többnyire a cselekvés hozza be a friss szénát a mezőről.

Pálcák a kézben, áldás az úton.