Oldal kiválasztása

Ha kedd, akkor kapcsolatok. Na jó, ez így elég hervadt, de a helyzet akkor is az, hogy ennek a napnak a három kulcsa az erő, a kommunikáció és a megértés. Mindez főleg kapcsolati szinten. Szól a dolog arról is, hogy legyünk merészek és mondjunk ki olyan szavakat, amelyeket már régen ugrásra készen állingálnak a nyelvünk hegyén. Merjünk megtenni lépéseket, melyek előbbre viszik kapcsolatainkat. Igen, úgy is lehet előbbre menni egy kapcsolatban, hogy felismerjük a végét. És ki merjük mondani. “Bocsánat, hogy élek” mentalitással nem lehet bankot robbantani.

Ebben a vonatkozásban nagyon fontos, hogy cselekedeteinket a megértés vezesse. Az impulzív kommunikáció pedig egyáltalán nem baj. Sokan és sokszor fulladoznak méltatlan helyzetekben ahelyett, hogy egyszer kimondanának egy határozott, eltökélt szót, és onnan kezdve szabadon lélegeznének.

A “hajtsd uralmad alá” semmikor sem vonatkozik egy másik emberre. De azt sem jelenti sohasem, hogy “keress egy alkalmasnak látszó embert és hódolj be, alázkodj meg, és légy minél jobb szolga”. Ugye nem?

Pálcák a kézben, áldás az úton.