Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com (Michael Whealan)

Kép: alphacoders.com (Michael Whealan)

Kedd délutántól a szépség, szerelem és művészetek planétája (a sorrend nem fontossági) a Halak jelében jár. Az elkövetkező időszakban emiatt az említett területeken meglassulhatunk kicsit, és fontossá válhat az elmélyülés, befelé fordulás. Még talán az elhúzódás is.

Sokaknál jelenik meg a magány természetes igényként párkapcsolaton belül is. Érdemes tisztában lenni azzal, hogy az ilyen igény nem valami vagy valaki ellen születik a lélekben. Attól, hogy valaki szeretne értékes időt tölteni magányban, elvonulásban, még nem szereti kevésbé a környezetében élőket. Nem ettől szereti kevésbé a környezetében élőket.

Előfordul, hogy több-kevesebb egyedüllét, zavartalan befelé figyelés egyszerűen szükséges az összegzéshez. Szükséges ahhoz, hogy az ember tovább tudjon haladni útján. Hogy aztán – amikor érzelmeit, gondolatait, egyebeit elrendezte –, hétszerte szebben, élettelibben keveredjen elő, mint azelőtt. Akinek ilyen társa van, legyen kedves orrhúzás nélkül elfogadni, hogy bizony vannak olyan lelkek, akiknek a magány létkérdés. És igen, van olyan, hogy valakit nagyon szeretünk, ugyanakkor vágyunk egyedül lenni. Nem valakinek a bosszantására, hanem a lelkünk jól-léte érdekében.

Az időszak nyitó napján a Bika Hold azt mondja: ha elvonulás, akkor az legyen szép környezetben, kényelmesen. Esetleg török fürdőben, vagy wellness szállodában, rózsaszirmos habok között. A Hold tanácsaira pedig jó odahallgatni…

Pálcák a kézben, áldás az úton.