Oldal kiválasztása

A Nyilas jelében járó Merkúr szerdán is együttállásban lesz a Szaturnusszal, és ők így kettecskén teremtő fényszöget alkotnak a Neptunusszal.

Kép: mmorpg.com

Kép: mmorpg.com

A munkahét közepén kiválóan tervezünk hosszabb távokra, nagyobb íveket látunk át, és ami még ennél is jobb: konkrét lépéseket tudunk tenni a fizikai világban a tervek, stratégia és elgondolások megvalósulásának érdekében.

A tanulás most inkább tapasztalati kategória (ami sokkal használhatóbb és maradandóbb tudást ad, mint a könyvben olvasott).

Kommunikációnkban jelen van a cirkalmasság (ami olykor átcsaphat terjengősségbe), ám a Szaturnusz kedvező hatása okán képesek vagyunk felismerni, mikor van itt a szabatos, lényegre törő megnyilatkozások ideje, és ennek megfelelően szavakba tudjuk önteni gondolatainkat röviden, egyszerűen, világosan.

A vázolt fényszög-kapcsolatban az az eper a tejszínhabon, hogy mindezen lehetőségünket és kedvező hátszelet felhasználhatjuk a mélylélek dolgainak kapcsán is. Álmaink megvalósítása, hosszabb távra ható ábrándozások, légvárak modellezése a fizikai síkon, stb. A határ ott van, ahol a képzeletünk véget ér. Célszerű tehát (és az életünkkel szembeni felelősségvállalásként is felfogható), hogy képzeletünk határa éppen ott legyen, ahol a párhuzamos egyenesek találkoznak.

Mondjam, vagy tudjátok?

Pálcák a kézben, áldás az úton.