Oldal kiválasztása

Anyagi szinten a kereskedelem, ingatlan adásvétel jobban működik ebben a pár napban. Ha késztetést érzünk egy konkrét lépés megtételére, ne keressünk kifogást, hallgassunk megérzéseinkre. Ugyanakkor érdemes nem elkezdeni olyasmit, amiről érezzük, hogy nem válunk általa nemesebbé.

Ezen a hétvégén jó, ha van időnk befelé figyelni. Gondolataink, sugallataink több szinten is megoldásokat hordoznak. Ne lepődjünk meg, ha megértéseinket kézzelfogható eredmények követik az anyag szintjén. Könnyen megtörténhet, hogy anyagi előrelépést jelent egy jelentéktelennek vélt beszélgetés, ezért jól figyeljünk arra, amit mondunk, és hogy kinek mondjuk. (Megjegyzem: ez más napokon sem árt.)

Gondolkodásunk mostanában gyors, könnyebben tanulunk, értünk meg dolgokat (akár kozmikus szintű összefüggéseket, bölcsességeket). Egészen nyugodtan keressük a titkok nyitját. Kopogjunk, kérdezzünk. Ér függönyök mögé lesni. Most ennek van ideje. De aki mer kopogtatni, aki bátor kérdezni, ne ijedjen meg, ha ajtók nyílnak, válaszok érkeznek.

Gondolati-szellemi szinten minden csupa tűz és láng, felismerés, lelkesítés, inspiráció. Ha már ilyen segítő erők nyüzsögnek az Univerzumban, körülöttünk zsongva jelentkeznek munkára, akár dönthetünk úgy is, hogy varázsolunk, lehetségessé formáljuk a csodákat és meghajlítjuk a téridőt.

Pálcák a kézben, áldás az úton.