Oldal kiválasztása

Kedden egzakt a Vénusz-Jupiter együttállás, és tart még az Uránusztól érkező ösztönzés is.

Kép: Venus and Anchises (Sir William Blake Richmond)

Kép: Venus and Anchises (Sir William Blake Richmond)

Párkapcsolati vonalon előfordulhat, hogy kiderülnek dolgok, vagy felszínre bukkan valami rejtett tartalom. Ha ezt átmenetileg negatív élményként könyveljük is el, eszünkbe juthat, hogy most végső soron minden azért van, hogy tisztább, szabadabb életet élhessünk.

Magas szinten pedig az Igazság táncol a Szerelemmel, kettejük kapcsolatát a zsenialitás (a különlegesség) inspirációja tarkítja. Ennek csak egyik olvasata az, hogy esélyt kapunk ráébredni: mennyivel előbbre visz a félelem-fókusznál a SZERetetből történő cselekvés. Elég régen itt az ideje már kiállni önmagunkért, ezen belül most hangsúlyosan eljött az ideje kiállni szerelmeinkért, védelmezni őket.

Figyelem! A szerelem nem feltétlenül és mindig párkapcsolati értelemben számol. Ugyanide tartoznak azok a szerelmeink, melyek hivatásunkat, valódi küldetésünket jelentenék, ha hagynánk. Vagy azok a dolgaink, amelyeket visszafojtunk a másoknak való megfelelés tünékeny, hazug illúziójáért.
Mindenkinek az életében előkerül ez a téma, legalább egyszer. Valójában azonban sokkal többször. Hogy javíthassunk, ha van mit.

Büszkén, egyenes derékkal kiállni Szerelmeink mellett, Kedvesek, maga a Szabadság.

Pálcák a kézben, áldás az úton!