Oldal kiválasztása
Kép: yoganonymous.com

Kép: yoganonymous.com

Nem mondom, hogy csapda, de figyelemre érdemes késztetés lehet mostanában az agresszív kommunikáció. Mint mindig minden energiának, ennek is vannak egyéb megjelenési formái, ezért azt javaslom, keressünk inkább magasabb szinteket ennél. Nem akarja mindig mindenki a mi hangunkat hallani. Viszont ha gondoskodó, támogató légkört tudunk teremteni, és saját erőnket arra használjuk, hogy társaink jobban ki tudják fejezni magukat, az már döfi.

Sokszor a rálátás, a felülemelkedés a valódi érték. Aki a világ tetejéről néz szét, ritkán érdeklődik a hangyagolf iránt.

Ilyenkor jól mennek az üzleti dolgaink, olajozott a kereskedelem, és aki ambíciót érez az írásra, most üljön üres lap elé. Ennek a tevékenységnek egyetlen titka van: engedni kell a gondolatok áramlását, és leírni, ami ki szeretne jönni.

Az önkifejezés magas szinten szabadság-élményt hozhat, és hozzájárulhat ahhoz is, hogy tágabb értelemben megteremtsük a szabadságunkat. Figyeljük meg, mit tanulhatunk még lélek-szinten, mert még mindig az érzelmi GPS a legmegbízhatóbb segítőnk. Ha lelki igény, hogy tanuljunk (akár a spiritualitásról), vagy lelki igény, hogy elvonuljunk ahhoz, hogy rendszerezzük a fejünkben kavargó ismereteket, jól tesszük, ha hallgatunk erre a késztetésre.

Pálcák a kézben, áldás az úton.