Oldal kiválasztása

Sok nap kifejezetten alkalmas a nyugodt, mély lelkizős beszélgetésekre. No, a holnapi nap nem ilyen. Ha lehet, a sorsfordító csevegéseket időzítsük máskorra, mert most könnyen úgy érezhetjük, hogy nem tudjuk kifejezni magunkat, vagy rátámadhatunk mit sem sejtő beszélgetőtársunkra. Ismét él a vica versa: ha valaki látszólag mindek ok nélkül (vagy okkal, de faragatlanul) verbális atombombát dob ránk, jusson eszünkbe, hogy most ennek van itt az ideje és viseljük sztoikusan. Esetleg felismerhetjük, hogy ő most épp magokat vet és milyen jó, hogy nem leszünk a helyében, amikor elérkezik a szüret.

Amikor azonban már tudatosan élünk és magas szinten működtetjük az uralkodó erőket, akkor bármely nap alkalmas a beszélgetésre, mert akkor a holnap azt jelenti, hogy összpontosítani tudjuk szellemi energiáinkat a tiszta helyzetek megteremtése, a szabadság megvalósítása érdekében.

140124Biztonsági játékosoknak, akik még nem érzik úgy, hogy mindenhol és mindig működik az arany tudatosság, beszélgetés helyett ajánlom a kristálymágiát, illetve a koncentrációs gyakorlatokat. A hét második felében az összpontosítás praxisa vezet el minket a misztikus felismerésekhez. Tudjuk, ugye? A gondolat legyőzhetetlen erő. Az egyik legerősebb energia, ami csak kószál a Mindenségben. A mágus elképzelhetetlen hatalmának totál egyszerű magyarázata van: megtanulta egyetlen dologra összpontosítani gondolatainak erejét. Mivel pedig a mágus nem olvas híreket és nem néz Big Brothert, hanem tudatosan kirekeszti elméjéből a szétforgácsolás impulzusait, képessé válik arra, hogy a szó fizikai értelmében hegyeket mozgasson meg.

Íme egy célérték, amit ki lehet tűzni hétvégére.

Pálcák a kézben, áldás az úton.