Oldal kiválasztása
Kép: goodfon.su

Kép: goodfon.su

A szerda is az év azon napjai közé tartozik, ahol minden vonalon tarolnak az érzelmi kérdések. Négy bolygó vándorol a Halak jelében, rajtuk kívül a Hold „otthon”, a Rákban jár.

Az elmélyülés és a lezárás egyaránt megjelenik ezeknek a napoknak az üzenetében. Párkapcsolatainkban mély érzelmi húrok pendülnek, és gondolataink is minduntalan a rejtett igazságok, nagy összefüggések felé kalandoznak.

A Jupiter-Merkúr-Szaturnusz kapcsolódásának köszönhetően tudatunk az átfogó, nagy távolságokat átívelő gondolatiság felé fordulhat. A lélek mélységeinek, az érzelmek pókhálójának rendezése olyan előrelépés lehetőségét hordozza, amellyel hosszútávon alakíthatjuk jövőnket. Elrendezett érzelmi-gondolati gubancaink olyan lépések megtételére készítenek fel (vagy tesznek alkalmassá), amelyek távlati értelemben befolyásolják jövőnket. Ezekben a dolgainkban mindig benne foglaltatik a fejlődési igénye és lehetősége.

Szerdán fontossá válnak a családi dolgok. Itt is főleg az érzelmek, a gondoskodás, valamint az érzelmekben megnyilvánuló kapcsolatok. A (lélek)családunkkal érzelmeinken keresztül és érzelmeinken túl is kapcsolódunk. Sokat tanulhatunk az érem mindkét oldaláról, ha minőségi időt töltünk azokkal, akikkel angyalhaj köt össze bennünket.

A Vénusz és a Mars helyzete és kapcsolata továbbra is mély isten-élménnyé lényegíti a párkapcsolatokat, és a bennük megjelenő energetikát – ha engedjük. Érzékenyebbek vagyunk, ezért hát a szerelmi, szexuális, vagy éppen művészi élmények (akár ezek tetszőleges kombinációi) intenzívebben hatnak ránk, mint máskor. A feltörő könnyek ezekben a napokban mélyebbről indulnak, alkalmasint több mindent oldanak, mint gondolnánk. Igen, igen. A könnyekért is lehet hálás lenni.

Pálcák a kézben, áldás az úton.