Oldal kiválasztása
Kép: pinterest.com

Kép: pinterest.com

Csütörtök kora délután a Kos jelében lesz Újhold, együttállásban az Uránusszal. Ez ismét egy gigahűha lehetőségeket tartogató égi helyzet.

A kulcsszavak: új kezdetek, megújulás, újjászületés, különlegesség, szokatlanság, zsenialitás. Egy olvasat a sok közül: most érdemes belekezdeni minden olyanba életünkben, ami szokatlan, különleges, formabontó. Ideje van a testi-lelki tisztulásnak. A tisztulási folyamatok egyébként is kikerülhetetlenek, ha az ember fizikai testben akarja újjászülni önmagát valamilyen (bármilyen) aspektusból.

Amivel kevesebbet szokás foglalkozni: aki valamilyen radikális szellemi fordulat előtt áll, azt kiemelten segíti ez az időszak. Gondolhatunk például arra, hogy valakinek az életéből eddig szálkamentesen hiányzott a lélek (az ezotéria) világa, de most valamilyen életesemény következtében nagyon is fontossá válik. Ez egy radikális változás, ami kitágítja a világnézetet, és adja a megújulás lehetőségét azáltal, hogy erőteljesen szélesíti a látókört és az eddigiektől eltérő, szokatlan látásmódot, gondolati kereteket követel magának. És ha a példánkban szereplő alany elhatározza, hogy megteszi ezt a lépést, akkor biztos lehet benne, hogy a láthatatlan világok turbódinamikával tolják-segítik hátulról.

Mert így működik a rendszer.

Csodálatos élményeket, örömteli felfedezéseket kívánok mindannyiunknak!

Pálcák a kézben, áldás az úton.