Oldal kiválasztása
Kép: journality.hu

Kép: journality.hu

Hétfőn is tart még a hétvégén indult hatások zöme. Erőnk, érzelmeink és magasabb rendszereket célzó szellemiségünk egyként arra mozdítanak bennünket, hogy legyünk merészek meghozni azon döntéseinket, melyek radikális változást indítanak életünkben. A segítő erők hozzák a változást, a lehető legkülönfélébb életterületeken. Ha megvan a belső középponti bizalom abban, hogy mindez értünk van, akkor a legjobb kimenetel érdekében tudatosan használhatjuk a körülöttünk lévő energetikát.

Azt érdemes átlátni, hogy ezek az erők (melyek egyik megjelenési formája a bolygók analógiájában tájékozódás) folyamatosan hatnak, viszik a földi játszóteret valami felé. Sokkal könnyebb hát ráültetni sorsunkat tudatosan valamire, ami így is, úgy is mozog, mint utólag, a sodródástól fáradtan és elkeseredetten panaszkodni, hogy mozgás van és össze-vissza törtük a lelkünket.

A mozgólépcső miatt sem panaszkodunk, hanem okosan használjuk. Többnyire. Ha meg nem, akkor mindig van lehetőség rendezni a sorainkat és újra felszállni.

Pálcák a kézben, áldás az úton.