Oldal kiválasztása

A Nap-Mars, a Jupiter és az Uránusz által alkotott égi háromszög intenzív energetikai változásokat hoz, sok esetben erőteljes tisztulási folyamatokat indít el sorsunkban.

Érintettek itt a hosszútávra szóló tervek, esetleg a külfölddel kapcsolatos döntések ugyanúgy, mint az igazság keresése és a filozófiai útkeresés.

Kép: uncajonrevuelto.com (Las Moiras)

Kép: uncajonrevuelto.com (Las Moiras)

Lényeges, hogy a szellemi működés most nem vegytisztán jelenik meg, hanem kapcsolódik hozzá a szenvedély tüze és a cselekvés. És ha már mindenképpen teszünk valamit (ami nagyon jó), akkor érdemes olyasmit művelni, ami végső soron a létezésünk tisztulásához, magasabb szintű tapasztalataihoz vezet el bennünket.

Bejátszanak természetesen újra a múltból előkerülő figurák – ezt már talán felesleges ismételni. A múltból előbukkanó embereknek, emlékeknek és helyzeteknek azért lehetünk hálásak, mert újra és újra emlékeztetnek arra, mit kellene még rendbe tennünk, tisztáznunk a méltó lezárás érdekében.

Tudjátok: amikor egy szövetet csak elvágunk, de nem varrjuk el a szálakat, az anyag minduntalan sérülékeny lesz, felfeslik. No most ugyanez van az életünkkel is.

Pálcák a kézben, áldás az úton.